Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ei ole tukiaseman kuuluvuusalueella tai tukiasema on pois päältä, tallentaa anturi mittaustiedot sisäiseen muistiinsa odottamaan tukiaseman alueelle palaamista.

Oheisesta dokumentista löytyvät ohjeet laitteiden asentamiseen.
    • Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2021

13th of January 2021 Dear Seemoto Customer, STATUS OF SEEMOTO SERVICE By means of this document MeshWorks Wireless Oy, a corporation organized and existing under laws of Finland, proprietary owner of Seemoto brand confirms that Due to insufficient ...
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto User guide

Seemoto user guide version 1.3
    • Seemoto-järjestelmän huolto-ohje

Tässä dokumentissa kuvataan Seemoto-järjestelmään kuuluvien laitteiden huoltotoimenpiteet. Pääsääntöisesti järjestelmä on hyvin huoltovapaa, mutta muutamia asioita onnistuneen asennuksen jälkeen on hyvä varmistaa aika ajoin.