Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ei ole tukiaseman kuuluvuusalueella tai tukiasema on pois päältä, tallentaa anturi mittaustiedot sisäiseen muistiinsa odottamaan tukiaseman alueelle palaamista.

Oheisesta dokumentista löytyvät ohjeet laitteiden asentamiseen.
    • Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2021

22nd of October 2021 Seemoto break 19th of October 2021 On 19th of October at 6 to 7 AM (UTC 0)  there was a major power outage in Finland Tampere area. Unfortunately Seemoto cloud and MeshWorks Wireless Oy office are located in the same district and ...
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto User guide

Seemoto user guide version 1.3
    • Seemoto-järjestelmän huolto-ohje

Tässä dokumentissa kuvataan Seemoto-järjestelmään kuuluvien laitteiden huoltotoimenpiteet. Pääsääntöisesti järjestelmä on hyvin huoltovapaa, mutta muutamia asioita onnistuneen asennuksen jälkeen on hyvä varmistaa aika ajoin.