Seemoto-järjestelmän huolto-ohje

Tässä dokumentissa kuvataan Seemoto-järjestelmään kuuluvien laitteiden huoltotoimenpiteet. Pääsääntöisesti järjestelmä on hyvin huoltovapaa, mutta muutamia asioita onnistuneen asennuksen jälkeen on hyvä varmistaa aika ajoin.

• Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2021

13th of January 2021 Dear Seemoto Customer, STATUS OF SEEMOTO SERVICE By means of this document MeshWorks Wireless Oy, a corporation organized and existing under laws of Finland, proprietary owner of Seemoto brand confirms that Due to insufficient ...
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ...