Wireless Seemoto network installation - Device placement

Detailed instruction of Seemoto sdevices installation.
    • Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2021

13th of January 2021 Dear Seemoto Customer, STATUS OF SEEMOTO SERVICE By means of this document MeshWorks Wireless Oy, a corporation organized and existing under laws of Finland, proprietary owner of Seemoto brand confirms that Due to insufficient ...
    • Seemoto Installation Quick Guide

Quick Guide for Seemoto devices installation.
    • EGW Installation guide

Short guide to Ethernet gateway installation
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ...