Wireless Seemoto network installation - Device placement

Detailed instruction of Seemoto sdevices installation.
    • Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2021

22nd of October 2021 Seemoto break 19th of October 2021 On 19th of October at 6 to 7 AM (UTC 0)  there was a major power outage in Finland Tampere area. Unfortunately Seemoto cloud and MeshWorks Wireless Oy office are located in the same district and ...
    • Seemoto Installation Quick Guide

Quick Guide for Seemoto devices installation.
    • EGW Installation guide

Short guide to Ethernet gateway installation
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ...