Seemoto-järjestelmän huolto-ohje

Tässä dokumentissa kuvataan Seemoto-järjestelmään kuuluvien laitteiden huoltotoimenpiteet. Pääsääntöisesti järjestelmä on hyvin huoltovapaa, mutta muutamia asioita onnistuneen asennuksen jälkeen on hyvä varmistaa aika ajoin.

• Related Articles

• Disturbances in Seemoto service 2022

19th of September, 2022 Malfunction in a network device had been detected at 8:15 (UTC+0) in Seemoto service and this was delaying the reception of measurements. This may have appeared to some customers so that the measurements were not in real time ...
    • Seemoto käyttöohje

Seemoto-palvelun käyttöohje html -muodossa. Zip-tiedosto pitää purkaa, jolloin myös kuvat asettuvat oikeaan kansioon.
    • Seemoto – palvelun asennusohje

Seemoto palvelu koostuu verkkovirtaan kytkettävästä tukiasemasta ja langattomista antureista. Anturit mittaavat tietoa viiden minuutin välein ja lähettävät mittauksensa tukiasemalle. Tukiasema välittää saamansa tiedot edelleen palveluun. Jos anturi ...
    • Seemoto User guide

Seemoto user guide version 1.3
    • Seemoto Installation Quick Guide

Quick Guide for Seemoto devices installation.